Ontvang een offerte
Your Basket

Have you forgotten?

Snelle levering van doe-het-zelfproducten VK en EU
Landelijke Installatieservice GB
Klarna beschikbaar bij het afrekenen
0800 999 4008

Een interview met Yanika Cordina, kattenoppas en blogger

In onze blog van deze week hebben we het genoegen om met Yanika Cordina te spreken, die Pet Nanny Care in Dorset leidt. Vertel ons iets over jezelf, Yanika.

Dieren zijn vanaf zeer jonge leeftijd altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Ik vond het heerlijk om omringd te zijn door huisdieren en ik heb het altijd therapeutisch gevonden. Nadat ik in 2008 vanuit het zonnige Malta naar Groot-Brittannië was verhuisd, besloot ik een paar dierenreservaten te bezoeken. Het was een zeer emotionele ervaring en ik herinner me dat ik behoorlijk van streek was als ik naar alle prachtige dieren keek die wachtten op een liefdevol, voor altijd thuis. Toen besloot ik dat het tijd was om twee katjes te adopteren, Honey en Bruce.

Vertel ons over Pet Nanny Care

Het verhaal begon in 2014, twee jaar nadat ik mijn twee gestreepte katten adopteerde. Ik moest een week weg en ik was op zoek naar een dierenoppas om mijn katten te komen bezoeken en verzorgen terwijl ik weg was. Helaas was de hele ervaring niet erg positief en toen ik thuiskwam, waren de katten erg gedesoriënteerd. Dingen werden niet goed gedaan en het was buitengewoon verontrustend. Vanaf dat moment wist ik dat ik iets bijzonders kon opzetten. Je zorgen maken over je huisdieren terwijl je niet thuis bent, is het laatste wat iemand wil. Momenteel run ik Pet Nanny Care in Dorset, waar ik dierenoppasdiensten bied in de gebieden Poole en Bournemouth. Ik besteed ook veel van mijn tijd aan het onderzoeken en schrijven over huisdierproducten en het gedrag van dieren en ik houd mijn lezers en volgers voortdurend op de hoogte van interessante feiten, tips en productrecensies op mijn blog.

Waarom zou iemand een dierenoppas inhuren?

Er zijn veel voordelen aan de reden waarom een ​​huisdiereigenaar een dierenoppas zou moeten inhuren in plaats van je buurman of vriend te vragen om langs te komen. Het is niet aan te raden iemand langs te laten komen om je huisdieren te voeren, omdat er meestal niet genoeg tijd aan je huisdieren wordt besteed. om spel, mentale stimulatie en menselijke interactie aan te moedigen. Het doel van een dierenoppas is ervoor te zorgen dat uw kat kalm, tevreden, mentaal gestimuleerd en actief is terwijl de eigenaar van het huisdier niet thuis is. Het is hun plicht ervoor te zorgen dat uw huisdieren goed worden verzorgd. Het hebben van meer dan één huisdier kan ook betekenen dat het ene huisdier meer aandacht krijgt dan het andere. Een betrouwbare dierenoppas moet ervoor zorgen dat alle huisdieren tijdens de bezoeken de aandacht krijgen die nodig is.

Hoe weet iemand of hij de juiste dierenoppas inhuurt?

Het vinden van de juiste dierenoppas is uiterst belangrijk. Er zijn veel dierenoppassers in het Verenigd Koninkrijk, dus elke huisdiereigenaar moet zijn onderzoek goed doen voordat hij een dierenoppas met zijn geliefde huisdieren toevertrouwt. Ik heb geleerd van mijn fouten door het inhuren van een dierenoppas die niet voldeed aan de normen die ik zocht en ik ben nu blij om deze met u te delen, zodat u geen onaangename ervaringen hoeft mee te maken.

-Onderzoek doen naar huisdieroppassers bij u in de buurt die verzekerd zijn. Een verzekerde dierenoppas betekent dat ze serieus zijn in wat ze doen en wat ze aanbieden. Uw katten en uw huis aan een vreemde toevertrouwen terwijl u weg bent, is al een hele klus, dus het is zeer de moeite waard om wat extra geld uit te geven om ervoor te zorgen dat uw huisdieren goed worden verzorgd en dat uw huis in orde blijft.

-Bekijk hun website, klantrecensies en hun sociale mediapagina's als ze die hebben en neem contact op met een of twee van hun klanten. Vraag hun feedback, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

-Controleer hoeveel tijd zij gewoonlijk met uw huisdieren doorbrengen en waaruit het bezoek bestaat.

-Regel een geschikt tijdstip voor een ontmoeting met de oppas bij u thuis. Zorg ervoor dat uw huisdieren in de buurt zijn! Tijdens een eerste gesprek kunt u aangeven hoe u wilt dat er voor uw huisdieren wordt gezorgd. Het is ook een goede manier om te zien hoe de oppas met uw huisdieren omgaat. Ieder huisdier is op zijn eigen manier anders en bijzonder.

-Het inhuren van een dierenoppas die het gedrag van dieren begrijpt, is ook belangrijk. Het oppassen van huisdieren moet niet lichtvaardig worden opgevat, omdat er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Weten hoe u met bepaalde situaties moet omgaan en handelen op basis van gezond verstand en kennis zijn belangrijke eigenschappen waar u op moet letten.

-En ten slotte, huur iemand in die het echt leuk vindt om met uw huisdieren om te gaan en te spelen. Bekijk hoe ze omgaan met uw huisdieren tijdens het eerste bezoek, bekijk hun sociale-mediasites, klantrecensies en eventuele foto's van huisdierbezoeken die ze op hun sites hebben staan.

Wat onderscheidt jou van andere huisdieroppassers?

Mijn doel als dierenoppas is om een ​​band op te bouwen met de huisdieren die ik bezoek, ervoor te zorgen dat ze elke keer dat ik bezoek blij en ontspannen zijn en mijn klanten gerust te stellen. Veel huisdieroppassers bieden een pop-in-service, waarbij ze alleen maar binnenkomen om de huisdieren van voedsel te voorzien en huisdierafval te verwijderen. Dit type bezoek duurt meestal tussen de 15 en 20 minuten. Persoonlijk raad ik deze service niet aan aan katten- of hondenbezitters. Katten en honden hebben behoefte aan menselijke interactie en het is erg belangrijk dat uw huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Spel en mentale stimulatie kunnen onmogelijk in 15 minuten worden bereikt.

Naast het bezoeken van veel huisdieren, houd ik ook van het schrijven, onderzoeken en uitproberen van nieuwe huisdierproducten en houd ik mijn klanten en volgers op de hoogte met advies, tips en productrecensies via mijn blog en sociale media.

Als je meer wilt weten, kun je kijken op de website van Yanika www.petnannycare.co.uk

Yanika Cordina
Yanika Cordina