Ontvang een offerte
Your Basket

Have you forgotten?

Snelle levering van doe-het-zelfproducten VK en EU
Landelijke Installatieservice GB
Klarna beschikbaar bij het afrekenen
0800 999 4008

Slimme katten, katten maken en katten beschermen

Ik maakte kennis met Susan Ryder van Heritage Crafts toen ze een kattenverblijf liet bouwen door ons team van experts op het gebied van kattenopvang voor haar prachtige kat Boris (foto). Zijn 'vampier'-foto is sindsdien viraal gegaan op onze sociale mediaplatforms: ik denk dat kattenliefhebbers dol zijn op de uitdrukking met open mond!

Sue en ik ontmoetten elkaar voor het eerst op de Supreme Cat Show in november, toen ik opnieuw kennis maakte met borduren. Ik kan me nog goed herinneren dat ik het erg leuk vond om een ​​'sampler' te ontwerpen en te naaien als schoolproject toen ik ongeveer 8 jaar oud was. Nadat het klaar was, ging ik pas weer aan de slag met borduren toen ik Sue ontmoette. Ze gaf me een heel eenvoudige kerstman met 14 tellen om mezelf vertrouwd te maken met de technieken. 's Avonds, nadat de kinderen in bed liggen, streef ik ernaar om elke avond een paar regels te spelen. Ik vind het echt bevredigend om te zien hoe de foto verschijnt en ik kan niet wachten om het voltooide pakket aan mijn dochter te geven.

Sue maakte in de lente kennis met ProtectaPet toen ze op zoek was naar een oplossing om Boris te beschermen tegen de gevaren van vrij rondlopen. Buitenkatten worden blootgesteld aan toenemende gevaren zoals wegverkeer, HIV van katten, vechten met andere katten en gifstoffen zoals antivries en slakkenkorrels. Ik weet het maar al te goed: we zijn onze eigen kat, Lola, een paar jaar geleden in de lente kwijtgeraakt. Dit inspireerde Simon, mijn man, om een ​​hekwerk te ontwerpen om Leo veilig te houden. Onze vrienden die katten bezitten, wilden dat we hetzelfde zouden doen in hun tuinen en we beseften al snel dat we een wenselijk product hadden.

We hebben de afgelopen jaren de barrières zo geoptimaliseerd dat ze zelfs de meest behendige kattenrassen zoals Bengalen en Orientals bevatten. We vervaardigen onze componenten in Groot-Brittannië om een ​​hoge standaard te handhaven en we hebben zojuist toestemming gekregen om het officiële 'Made in Britain'-logo te gebruiken. We hebben ons productassortiment verder ontwikkeld en hebben dit jaar vrijstaande kattenverblijven en -poorten gelanceerd, allemaal gemaakt volgens dezelfde hoge standaard.

Dus Sue heeft mij een hernieuwde interesse in kruissteek gegeven en ProtectaPet heeft Sue een kattenverblijf gegeven om dierbare Boris veilig te houden... Moge hij ons nog lang leuke foto's blijven geven voor onze volgers!

Boris, van Hertiage Crafts