Ontvang een offerte
Your Basket

Have you forgotten?

Snelle levering van doe-het-zelfproducten VK en EU
Landelijke Installatieservice GB
Klarna beschikbaar bij het afrekenen
0800 999 4008

De Happy Husky-blog

Mijn naam is Emma, ​​ik ben altijd een dierenliefhebber geweest en wil al sinds ik me kan herinneren een hond. Na veel smeken gaf mijn moeder uiteindelijk toe en kregen we onze eerste hond, een Duitse reddingsherder genaamd Shep. Sindsdien wil ik nooit meer zonder viervoeter zijn. 2 jaar geleden was ik eindelijk in de positie om een ​​eigen hond te krijgen en dat is waar Hendrix in beeld komt.

Opnieuw heb ik ervoor gekozen om te redden, omdat ik vind dat elke hond een tweede kans moet krijgen op een goed huis. De vriendin van mijn moeder werkt voor een dierenorganisatie in York en ik vroeg haar om voor mij op een husky te letten. Ik ben altijd een groot hondenmens geweest en hoewel ik las dat husky’s veel werk kunnen zijn, was ik klaar voor de uitdaging. En wat was Hendrix een uitdaging toen hij voor het eerst arriveerde! De vriendin van mijn moeder was door het hele land gereden om hem op te halen in Manchester (het was niet de bedoeling dat ze dat geheim zou houden. De familie die hem had, had geen tijd voor hem, dus adverteerde hem gratis voor een goed huis op Facebook, en vervolgens Ik maakte me zorgen over de onbetrouwbare mensen van wie ze interesse kregen. Gelukkig werd hij opgehaald door de vriend van mijn moeder en was hij diezelfde avond bij ons thuis (heel onverwacht, mag ik wel zeggen).

Hendrix had veel gedragsproblemen omdat hij de eerste tien maanden geen training had gevolgd. Na een wilsstrijd (die ik heb gewonnen) is hij nu zo goed als goud en een genot om mee op avontuur te gaan. Ik begon de blog afgelopen april als een manier om onze avonturen en ervaringen met de wereld te delen. Hendrix was een te lief karakter om voor mezelf te houden. Ik hou ervan om over onze ervaringen te schrijven en onze avonturen te delen, het heeft ook mijn liefde voor fotografie nieuw leven ingeblazen. De online hondengemeenschap is geweldig en ik heb veel vrienden gemaakt dankzij mijn blog . Volg ons op Facebook of Twitter .